Kinder Muziek Workshops

Het maakt me blij als ik kinderen hoor zingen en zie dansen. Hun fantasie brengt de muziek tot leven en inspireert mij enorm.

Vanaf 2010 ben ik begonnen met het geven van muzikale workshops voor kinderen. Dit doe ik onder andere26 voor het Centrum voor de Kunsten Sneek (Ritmyk) in Sneek en Akte 2, die binnen en buitenschoolse activiteiten op het gebied van kunst en cultuur organiseren. Ik heb meezingworkshops verzorgd voor alle klassen van het basisonderwijs met verschillende thema’s (bijv kinderboekenweek, feest, geluiden, dieren etc.) en ook voorstellingen gespeeld voor stichting School en Kunst met het Nationaal Symfonisch kamerorkest (NASKA) in het thema van kinderboek “De Fjouwer Dappere Mûskes” van Hindrik van der Meer en Eppie Dam.

In de workshops voor kinderen maak ik vaak niet alleen gebruik van muziek en zang, maar ook van spelletjes en verhalen zodat kinderen al hun zintuigen kunnen gebruiken en het enthousiasme blijft. Er liggen Camerastandaard workshops klaar die we snel kunnen aanbieden, maar natuurlijk is het ook mogelijk workshops op maat te laten maken speciaal voor uw groep. Zit u bijvoorbeeld in een themaweek? Dan maken wij een workshop die op uw thema aansluit. Mocht u niet aan een thema vast zitten dan informeren wij u graag naar onze mogelijkheden. 

De workshops worden samen met gitarist Kevin Wolters verzorgd. Zijn ervaring maakt het mogelijk om tijdens de workshops in te gaan op de sfeer van de groep. Er ligt een plan klaar, maar passen dit intuïtief aan als ons publiek hier behoefte aan heeft. 

Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen via info@lysbethmusic.nl